Ce se-ntâmplă când spermatozoizii unor retarzi nu iau drumul canalizării și nu se rătăcesc prin colonul sau prin laringele aleselor acestora? Apar, firește, tot felul de personaje sinistre. L-am ales, absolut aleatoriu, pe Alehandro Dulce The Distruge (scris exact așa) și am aruncat un ochi asupra listei lui de cunoștințe. Uitați de ce brigadă frumoasă am dat acolo:

1. Același Orlando
2. Adina Brunețica Tha (brunetă sunt eu, ea e cu siguranță mult mai mult de-atât)
3. Adina Ofyciala (serios, asta chiar e pagina ei oficială)
4. Adina Preferata Tha (nu și a lu’ taica Adolf)
5. Alesandra Dulceața
6. Alex Fermecatarul (un hibrid apărut, probabil, din dragostea dintre un fermecător și un cămătar. Da, da, ambii de sex masculin)
7. Alex Kyng (vărul mai mic și mai negru al lui King Kong)
8. Alin Zis Vagabont
9. Adriana Bengoasa Tah
10. Armando Faraonu Taw
11. Băiatul Dulce Raw (dacă sunteți în căutare de rețete de dulciuri raw vegane v-ați găsit omu’)
12. Kenedy El Fenomeno
13. Doar Ata Numai Ata (chiar căutam o mercerie online, am nevoie de niște ață galbenă pentru o rochie)
14. Lary Vrajială Dulke
15. Mina Dulce Te Seduce (m-a-ndemnat ăl codat să intru pe profilul ăsteia mici și vă asigur că și o epidemie de ciumă bubonică e mai seducătoare decât ea)
16. O Lacrymă Ascunsă (după singurul neuron din dotare)
17. Cimino Vin Dyesel (doamna Diesel n-a avut suficient lapte pentru cei doi frățiori, micuțul Cimino fiind alăptat, așadar, de domnul Diesel)
18. Dany Calmanutu Fetelor (nu s-a putut decide între „Dany Calmantu’ Fetelor” și „Dany Amantu’ Fetelor”, așa că a ales aurita cale de mijloc)
19. Fata Ku Chip Sukar (juri că-i pictată de însuși Picasso. La beție. Și nu cu mâna cu care picta de obicei.)
20. Denisa Creolina Tha (probabil că „Denisa Cioara Tha Borâtă” era luat când și-a creat ea contul și a trebuit să se rezume la asta)
21. Jmecker de Mick (cu „jm”-ul corespunzător, aferent)

Bomboana de pe colivă sau, mai bine spus, negul de pe nănău, e Mihaela Hopulele, care a ales să-și poarte numele cu mândrie, deși avea motive realmente întemeiate să se convertească la „Prințesa Veții lu’ Tinel” sau, de ce nu, Michelle Hopkins”.

Reclame